I N S U R E N
India shashikantrai008@gmail.com, mpandey135@gmail.com

Betterment LLC je SEC registrirani investicijski savjetnik.

Od kožnih čeljusti i vaga i opsega do podvodnih vaga, mahuna za bod i skeniranja cijelog tijela, može biti teško znati što je točno, pouzdano i praktično za vaše potrebe. Dakle, u ovoj ćete epizodi naučiti 6 načina za mjerenje tjelesne masti i zašto biste je trebali mjeriti na prvom mjestu.

Koji je postotak tjelesne masti?

Postoje dvije različite vrste tijela mast. Prvo, vaša bitna masnoća, potrebna je da ostanete živi; Osnovna razina masti iznosi oko 3-5% kod muškaraca i 8-12% kod žena. Kad sam bio bodybuilder, moja ukupna tjelesna masnoća spustila se na 2%, što je značilo da je moja esencijalna masnoća bila vrlo niska, i doživjela sam promjene raspoloženja, bolove u zglobovima i gubitak seksualnog nagona i apetita-zajedno s drugim pitanjima koja su u korelaciji s niska esencijalna tjelesna masnoća. Nepotrebno je reći, čim sam završio bodybuilding, dobio sam ruke na malo sladoleda i vratio se na zdravu razinu tjelesne masti.

Druga vrsta tjelesne masti je vaša masnoća za skladištenje, koja također je poznat kao masno tkivo. Neke masnoće za skladištenje štiti vaše organe ili pruža izolaciju, ali za mnoge ljude to je samo neugodna energija skladištenja koja čeka da se izgori.

Zašto mjeriti tjelesnu masnoću?

Ako znate razinu tjelesne masti, tada imate broj koji možete koristiti kao cilj. Na primjer, ako koristite bilo koju od informacija u ovom članku kako biste otkrili da je postotak tjelesne masti 30%, a težiš 170 kilograma, tada možete izračunati da je 30% od 170 kilograma 51 kilogram, i saznajte da je to koliko kilograma kilograma masnoće koju imate na svom tijelu. Tada možete postići cilj izgubiti 10 kilograma masti u 5 tjedana. Ako ne izgubite mišić na putu, tada biste težili 160 kilograma, imali biste 41 kilograma tjelesne masti (51-10 = 41), a vaš novi postotak tjelesne masti bio bi 25%.

Ali što ako steknete mišiće? Ako samo pratite tjelesnu težinu, možda ćete biti razočarani jer bi ljestvica mogla pokazati da ne gubite mnogo kilograma, iako vam razina tjelesne masti pada. Korištenjem skale tjelesne masti možete pratiti što se događa s tjelesnom masnoćom, čak i ako se vaša tjelesna težina ne mijenja. Budući da mišić zauzima daleko manje prostora od masti, dobitak u mršavom mišiću praćen gubitkom u tjelesnoj masti može rezultirati manjim strukom, ravnijim želucem i smanjenjem veličine odjeće!

stranica

12Next ›Posljednji» Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Ben Greenfield

Ben Greenfield stekao je diplomu i magistrirao na Sveučilištu u Idahu iz sportske znanosti i fiziologije vježbanja; Osobni trening i potvrde o snazi i kondicioniranju Nacionalne udruge za jačanje i kondicioniranje (NSCA); Sportska prehrana iz Međunarodnog društva za sportsku prehranu (ISSN), napredna certifikata za postavljanje bicikla od Serotte. Ima više od 11 godina iskustva u treningu profesionalnih, kolegijalnih i rekreacijskih sportaša iz svih sportova, a kao što je pomoglo stotinama klijenata da postignu mršavljenje i uspjeh u fitnessu.

Pretplatite se na postavljanje momaka podcasta Spotify Google Stitcher

Većina nas ima molove i mjesta kože tu i tamo. Ali kako možete znati kada je mjesto nešto zbog čega biste se trebali brinuti? Svibanj je Mjesec svjesnosti o raku kože, sjajna prilika za učenje tehnika prevencije raka prije službenog dolaska ljetnih mjeseci.

Sanaz Majd, doktor MD House Call Doctor 20. kolovoza 2015. 5-minutni Readepisode #155 Play Pause Slušajte kako spriječiti kako to spriječiti Rak kože Trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

Kako se dijagnosticira rak kože?

Ako postoji mjesto kože koje se čini sumnjivim, vaš liječnik može uzeti uzorak (ili biopsija) lezije. Nakon što se uzorak uzme, on se šalje patologu koji ispituje uzorak pod mikroskopom i traži znakove raka. Tada se postavlja dijagnoza.

Oni s rakom kože, posebno melanomom, često se nazivaju dermatologu (specijalistom za kožu) koji će tada primjenjivati pravilan tretman. Ponekad ako biopsija nije dobila cijelo mjesto kože, liječnik ili dermatolog morat će se vratiti i ukloniti više iz kože kako bi dobili ono što nazivamo “jasnim marginama”.

Kako spriječiti rak kože

Ti dugi dani zaleta na suncu, dok su se uljali u ništa osim dječjeg ulja odavno nisu prošli.

Sada znamo da su sunčeve zrake (i zrake sa salonom) vrlo štetne za našu kožu. Koža koja je udaljena suncem više nije tražena mada koja je nekada bila. Ne samo da sunčeve zrake uzrokuju bore i prerano starenje, već mogu uzrokovati da vaše stanice kože izlaze iz udaranja i postaju raka. Najbolje je da se zaštitite od početka – to znači započeti u djetinjstvu.

Evo 5 stvari koje možete učiniti kako biste spriječili rak kože:

spf 30 ili više

sa navedenom zaštitom “UVA i UVB” na boci

Sa sastojcima “Titanium” i/ili “cink oksid”

Izbjegavajte sunce: Izbjegavajte izlaganje suncu što je više moguće. Ako ćete provoditi bilo koje vrijeme na otvorenom, ostanite u hladu kad god je to moguće. Izbjegavajte sunčeve vršne sate, od 10 do 16 sati, kada su zrake najjače.

Pokrijte: nosite šešir kako biste zaštitili glavu; Nosite duge rukave i hlače što je više moguće.

Nanesite zaštitu od sunca: Nanesite dobru sunčanu blok svaki dan kad ste vani – to znači čak i ako sjedite u automobilu i u oblačnim danima. Nemojte se sami odbiti: izloženi ste sunčevim zrakama čak i kad ste u hladu, tako da nemojte škakljati na zaštiti od sunca i budite sigurni da ćete se ponovo prijaviti svaka 2 sata. Odaberite sunčanu blok sa sljedećim svojstvima:

Radite mjesečne provjere kože: uložite u ogledalo u cijeloj dužini i pregledajte svoju kožu jednom mjesečno, imajući na umu ABCDE melanoma. Ako postoji nešto sumnjivo, nemojte zanemariti svog liječnika.

Izbjegavajte salon za sunčanje: Bilo je vremena kada smo mislili da možda zrake kabine nisu bile toliko štetne kao sunce. Sada znamo bolje. Salonske zrake su jednako štetne kao i sunce, ako ne i gore.

Nemojte me krivo shvatiti, sve sam zbog zabave na ljetnom vremenu, ali ta zabava ne mora nužno biti na suncu. A ako to učini, zaštitite sebe i svoje voljene slijedeći ove jednostavne savjete da ostanu zdravi.

Podijelite svoje ideje i saznajte brže i prljave savjete s nama na Facebook i Twitter stranicama Doctor -a! Čak me možete pronaći i na Pinterestu!

Imajte na umu da je sav sadržaj ovdje strogo samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje nikakav medicinski savjet i ne zamjenjuje nikakvu medicinsku prosudbu ili obrazloženje vašeg osobnog pružatelja usluga. Uvijek tražite licenciranog liječnika u vašem području u vezi s svim pitanjima i pitanjima koja se odnose na zdravlje.

melanom i liječnik koji ispituju slike pacijenata ljubaznošću Shutterstock -a.

Pages

«Prvo‹ Prethodni12 Imajte na umu da je sav sadržaj ovdje strogo samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje nikakav medicinski savjet i ne zamjenjuje nikakvu medicinsku prosudbu ili obrazloženje vašeg osobnog pružatelja usluga. Uvijek potražite licenciranog liječnika u vašem području u vezi s svim pitanjima i pitanjima koja se odnose na zdravlje.

O autoru

Sanaz Majd, MD

DR. Sanaz Majd je liječnik obiteljske medicine koji je certificiran na odboru koji je diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Drexel u Philadelphiji. Njezini su posebni interesi žensko zdravlje i obrazovanje pacijenata.

Je li sigurno jesti (ili dati našoj djeci) smeđu rižu i jabuke? Nutrition Diva nudi savjete kako smanjiti izloženost opasnim toksinima

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 11. travnja 2012. 5-minute ReadePisode #184 Play Pause Slušajte arsen u soku od jabuka i smeđe riže Trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, molimo koristite Google Chrome ili Firefox.

Kao što ste do sada čuli, ovih dana u određenim namirnicama postoji velika zabrinutost zbog visokih razina arsena. Ironično je da se hrana u središtu zastrašivanja – sok od jabuke i smeđa riža – općenito smatra zdravom hranom. Nekoliko vas je napisalo da pitate koliko je tih namirnica sigurno konzumiralo nas (ili našu djecu) – ili bismo ih trebali u potpunosti izbjegavati.

Ovo podcast izdanje ovog članka sponzorirao je Audible.com. Za besplatnu audioknjigu po vašem izboru, idite na AudiblePodcast.com/diva

KOJI je arsen previše?

U većim količinama, naravno, arsen je prilično notoran otrov. U stvari, ubacivanje doze arsena u nečiju šalicu Mead ili Grog bio je popularan način da se ukinu politički rival – u danima Mead i Grog. Ovih dana nismo toliko zabrinuti zbog slučajnog ili namjernog predoziranja arsena. Umjesto toga, brinemo se zbog kronične izloženosti razinama koje nisu dovoljne da biste se odmah osjećali bolesnima, ali s vremenom mogu uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme.

Do u posljednje vrijeme, kontaminirana bunarska voda bila je glavna briga i napori su se usredotočili na rigorozno ispitivanje zaliha vode kako bi se osiguralo da razine arsena ne prelaze sigurne pragove. Sada kada je utvrđeno da neke namirnice sadrže visoku razinu arsena, jedan od izazova je da jednostavno ne znamo toliko o tome kako arsen u hrani može utjecati na ljude i koji sigurno pragovi mogu biti. Jednostavno ocjenjivanje hrane prema standardima postavljenim za pitku vodu može precijeniti ili podcjenjivati opasnosti.

Evo zašto:

Sigurni prag za arsen u pitkoj vodi je 10 dijelova na milijardu. Ali to se izračunava na temelju koliko vode možete piti, iz dana u dan. Ne bi imalo smisla primijeniti isti prag na hranu koju jedete jednom ili dva puta tjedno. S druge strane, siguran prag vode pretpostavlja da je pitka voda jedini značajan izvor izloženosti arsenu. Ako smo izloženi arsenu iz više različitih izvora, tada moramo uzeti u obzir našu vjerojatnu izloženost iz svih izvora prilikom uspostavljanja sigurnih pragova za svaki pojedinačni izvor.

Znanstvenici se kreću kako bi dobili ruku O svim tim pitanjima kako bi mogli staviti nove smjernice i/ili propise. U međuvremenu smo ostali da se brinemo za sebe. Evo mog razborita. biti od brige. U stvari, zanimalo me je saznanje da je arsen zapravo bitan element u tragovima – našim tijelima trebaju ove male količine arsena kako bi ostale zdrave i ispravno funkcionirali.

adamour sastojci službeni izvor Određene biljke – uključujući rižu, jabuke i grožđe – imaju poseban afinitet prema arsenu, apsorbirajući ga i ugrađujući ga lakše u njihove stanice. Ako se ti usjevi uzgajaju u tlu ili navodnjavaju vodom koja je bogata arsenom-bilo zbog prirodnih ležišta ili ljudskih aktivnosti poput uzgoja, sunčanja, rudarstva ili sagorijevanja ugljena-mogu sadržavati značajne količine arsena, što se može dalje koncentrirati Kroz obradu.

Je li sigurno jesti jabuke i smeđu rižu?

na temelju onoga što sam vidio, mislim da ne trebate eliminirati svježe jabuke, grožđe ili grožđe ili Smeđa riža na pari iz vaše prehrane. Ali evo tri savjeta koji umanjuju rizik od prekomjerne izloženosti arsenu.

Savjet br. 1: Idite za raznolikost

Dok sam govorio u svojoj epizodi o prednostima raznolike prehrane, odabirom Širok izbor voća, povrća i žitarica, ne samo da osigurava širu mješavinu hranjivih sastojaka, već je i zaštita od prekomjerne izlaganja do nepoželjnih elemenata, poput arsena. Dakle, uživajte u jabukama i grožđem – ali ne zaboravite na citruse, bobice, dinje i banane. Ako ne jedete pšenicu, možete odabrati puno zrna bez glutena: isprobajte amarant, teff i kvinoju uz rižu. Isto tako, ako izbjegavate mliječne proizvode, ne možete se oslanjati isključivo na alternative riže; Isprobajte konoplju, badem, soju, zobeno ili kokosovo mlijeko.

Vidi također moja prehrambena usporedba nerednih mlijeka.

Savjet br. 2: Jedite hranu cijelu umjesto prerađene

Potrebne su 4 ili 5 jabuka da biste napravili jednu šalicu soka od jabuka i čitav brod smeđe riže kako bi napravili malo smeđeg sirupa od riže. Kao rezultat toga, iako količina arsena u jabuci ili posluživanje smeđe riže nije problem, količina u boci soka od jabuka ili žlica sirupa smeđe riže može biti dovoljna da izaziva zabrinutost.

Savjet br. 3: Čitajte sastojke sastojaka

Ironično, smeđa riža koristi se u mnogim visoko obrađenim proizvodima usmjerenim na potrošača koji je svjestan zdravlja-sve od nendarijskog mlijeka, jogurta i sira, do Kruh, tjestenina i žitarice bez pšenice, do energetskih barova i pića. Ako jedete puno prerađene hrane, posebno one koje se nalaze kao “zdravstvena” namirnica, pogledajte popis sastojaka – samo da biste napravili da ne jedete dvanaest različitih stvari dnevno da svi imaju rižu kao glavni sastojak. Konkretno, pazite na to koliko smeđeg rižinog sirupa konzumirate.

Unatoč zdravom zvučnom imenu, smeđi sirup od riže i dalje je koncentrirani izvor šećera i kalorija. Osim toga, kako se ispostavilo, to može biti vrlo koncentrirani izvor arsena.

Jesu li jabuke i riža sigurni za djecu?

Mislim da je mjesto koje trebamo najviše oprezno izvršiti oprezno je s onim što hranimo svoju djecu. Djeca imaju tendenciju da su osjetljivija na izlaganje kemikalijama jer se još uvijek razvijaju i imaju mnogo manja tijela. Osim toga, oni često imaju manje raznolike prehrane od odraslih, tako da bilo koja hrana može predstavljati prilično velik dio njihove prehrane.

Možda je najvažniji nedavni nalaz bio visoka razina arsena u dječjim formulama zaslađenim organskim smeđim Rižini sirup. Bebe obično konzumiraju formulu kao svoju primarnu ili samo hranu. Do daljnjeg, preporučujem da izbjegavate sve dječje formule i hranu koja sadrži smeđi rižini sirup.

Arsen u soku od jabuka također utječe na našu djecu nesrazmjerno – jer djeca piju 3 puta više soka od jabuka od odraslih. Godinama sam kampanja kako bih roditelje prestalo davati svojoj djeci sok od jabuka. To je koncentrirani izvor šećera i kalorija, siromašnih hranjivih sastojaka, a djeca ga piju umjesto mlijeka, što ih lišava proteina i kalorija. Dakle, ako loša tiska o arsenu dobije roditelje da otpuštaju sok od jabuke, neću se uznemiriti.

Mislim da je još uvijek u redu ponuditi djeci svježim jabukama ili nezaslađenim jabukama, ali opet, kao jedno od različitih voća. I u redu je dati maloj djeci rižu ili rižine žitarice kao dio raznolike prehrane.

Očito je ovo priča koja se još uvijek odvija. Za one koji žele naučiti više i biti u tijeku jer više informacija izlazi, postoje sjajni resursi na Sveučilištu Dartmouth .

I obavezno se prijavite za tjedni bilten o prehrani Diva za ažurne informacije o najnovijim istraživanjima i nalazima o ovoj i mnogim drugim prehrambenim temama. Besplatan je i ispunjen ekskluzivnim sadržajem koji nećete naći nigdje drugdje!

Betterment LLC je savjetnik za investiciju u SEC -u. Brokerijske usluge koje nudi Betterment Securities, SEC registrirani brokerski zastupnik i član FINRA/SIPC.

Contents

Related Tags:
Social Share: