I N S U R E N
India shashikantrai008@gmail.com, mpandey135@gmail.com

Цялото съдържание тук е само за информационни цели.

Плод на монах от Shutterstock

за автора

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на създател на Един от най -високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Спестете яденето и енергията си! Опитайте тези лесни хакове следващия път, когато нещо се обърка в кухнята.

от Брус и Жана Любин Кой знаеше? 17 октомври 2018 г. 3-минутна прочетена

от забравяне до размразяване на пилето до отваряне на капаците с лекота, нашите кухненски спасители са тук, за да ви спестят от тези често срещани проблеми с готвенето.

Спасявания за хранене

1. Актуализирайте менюто си за месо, ако месото ви се окаже сухо, преосмислете ястието си. Раздробете говеждо или пилешко месо и го приберете в сос върху макаронени изделия или го представете като пълнеж на тако. Никой не трябва да знае какво е било първоначално в менюто! 2. Не хвърляйте тези кифли! Печива Малко изгорени на дъното? Просто леко повдигнете овъглените дъна от тях или с кутиен ренде или зеленчуково белони. > По -добра подготовка

3. Запазете тази рецепта под ръка, нямате място за държач за готварска книга за плот? Ето един умен начин да запазите рецепта в рамките на вашия лесен изглед: Прикрепете я към клиповете на закачалка за панталони, след което завъртете дръжката на закачалката върху горното копче за шкаф или издърпване. Вашата рецепта ще бъде точно на нивото на очите! 4. Забравихте да извадите месото? Ако бързате да получите малко замразено месо, размразено, изсипете малко бял оцет върху него. Това ще му помогне да се размрази по -бързо, както и да помогне за оферирането на месото. Тази техника работи чудесно на пържоли! 5. Напръскайте пръчката, която можете да предотвратите бурканите от лепкави храни и течности (сладко, мед, сироп) да се съпротивляват на отварянето с една малка стъпка. След като ги отворите за първи път, напръскайте малко спрей с незалепващо покритие около джантите на буркана, преди да се затворите. Напръскването в импулси и задържането на буркана под ъгъл ще ви помогне да насочите спрея на джантата, а не храната. 6. Свежи спагети в малки пространства Домашни макаронени изделия не е необходимо да превземат цялата ви кухня. Забравете тези огромни, търговски стелажи за сушене. Една проста, чиста пластмасова закачалка, окачена от багажник или дръжки за шкаф, може да работи също толкова добре.

Избягвайте каша

7. Капаците за палачинка без палачинки все още могат да оставят доста бъркотия, тъй като премествате малки количества тесто многократно от купата до решетката. Вместо това, опитайте да излеете добро количество тесто за палачинки в чисто кисело мляко или контейнер за сирене с размер на квартал. Огъването на гъвкавите страни ще ви даде лесно изсипване за повече порции в тигана. 8. Забавете този сироп е лесно за всеки, освен децата, особено да излее твърде много сироп върху палачинки, вафли или френски тост. Така че преди да излеете, прикрепете течен залив (както виждате в Cruets of Oil) към горната част на бутилката на сироп. Когато сте готови с използването, извадете, измийте и оставете настрана за следващата си сесия сироп. 9. Лесен лед за бутилки, които се опитват да поставят кубчета лед във вода бутилки, е разхвърлян и труден. Направете ледената, вода в движение лесно, като съхранява бутилки, пълни с малко количество вода във фризера. Водата ще стане вграден лед за бутилките, които след това можете да завършите с прясна вода. 10. Усъвършенствайте дупките си за изсичане в уплътненията на фолиото от масло, дресинг на салата и бутилки с марината с вилица, за да контролирате потока на течността. Ризата, която носите, ще ви благодари за тази! 11. Когато филмовата нощ се обърка, ако някога сте изгорили пуканки в микровълновата си, знаете, че вонято прониква в цялата къща. Накарайте го отново да мирише свежо, като пълните микровълновата с смачкан вестник – оставете микровълновата, разбира се! След като изминат няколко часа, извадете хартията. Мирише все още там? В купа смесете 2 супени лъжици кафенета с ½ чаша вода и загрейте високо в микровълновата за 3 минути.

за автора

Брус и Жана Любин

Брус Любин А Жана Босолина-Лубин са гордите родители на три момчета и повече от дузина книги. След като спестиха хиляди годишно, използвайки ежедневни съвети и прости житези, те започнаха собствен бизнес с надеждата да споделят знанията си с други. Известно е, че влизат в хладилниците на приятелите си, за да обърнат яйцата си с главата надолу, така че да издържат по -дълго.

Разберете колко замразено кисело мляко и сладолед се подрежда хранително.

от Моника Рейнагел, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 3 юли 2012 г. 5-минутна Readepisode #54 Играйте Пауза Слушайте ли е замразено кисело мляко добро за вас? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Тази седмица получих не две, не три, а четири имейла от слушатели с въпроси за замразено кисело мляко и сладолед. Очевидно това е тема, която пренебрегвам! Днес ще се опитам да се справя с всички ваши въпроси, включително дали замразеното кисело мляко съдържа полезни бактерии, какво правят всички тези химикали при замразени десерти с ниско съдържание на мазнини и кои може да са най-здравословните.

Замразяването убива полезните бактерии в киселото мляко?

Grammar Girl използва своя производител на сладолед, за да направи замразеното кисело мляко това лято. Но тя се чуди дали замразяването на киселото мляко може да повлияе на нещата, които правят киселото мляко толкова добро за вас. Кели имаше същия въпрос относно правенето на коктейли с кисело мляко и замразени плодове.

Както може би си спомняте от моя епизод на ферментирали и култивирани храни (#4), киселото мляко съдържа приятелски бактерии, които помагат да поддържате храносмилателната ви система здрава. Но тези приятелски флора са полезни само ако са живи, когато ги ядете. Ето защо трябва да търсите думите „съдържа живи и активни култури“ във всеки пакет от кисело мляко, за да сте сигурни, че получавате добрите неща.

Добрата новина е, че замразяването не убива полезни бактерии. Всъщност това ги запазва в състояние на окачена анимация, докато не ги ядете, в този момент те се затоплят и възобновят редовните си полезни дейности, като отблъскват вредните бактерии, подпомагайки храносмилането и произвеждащи определени витамини. Така че, Кели, ще получите всички предимства на киселото мляко в замразените си фрута.

Дали замразеното кисело мляко съдържа живи култури?

Но не можах да отговоря на въпроса на Grammar Girl за замразеното кисело мляко със сигурност, без да видя нейната рецепта. Въпреки че може да изглежда странен начин да направите замразен десерт, много рецепти започват чрез нагряване на мляко, добавяне на други съставки и след това охлаждане на сместа, преди да я добавите към производителя на сладолед. Бактериите в киселото мляко ще умрат, ако получат някаква по -гореща от около 112 градуса F.

В рецептата на Grammar Girl, вие загрявате мляко и захар, докато не кипи. След това разбърквате в киселото мляко и някои горски плодове, които сте пюрирали в блендера и охладени. Ако киселото мляко се добави към кипене на мляко, полезните бактерии вероятно ще бъдат унищожени. Граматичното момиче предположи, че ако първо добави охладените плодове, това ще охлади млякото достатъчно, че бактериите в киселото мляко ще оцелеят. Тя е точно права. Докато сместа е по -хладна от 112 градуса f, когато се добави киселото мляко, тя трябва да е добре.

Проблемът със замразеното кисело мляко, което купувате в магазина за хранителни стоки, е, че то е обработено с топлина, което унищожава всякакви полезни бактерии в готовия продукт.

и това е проблемът със замразеното кисело мляко, което купувате в магазина за хранителни стоки или сладолед . Той трябва да съдържа определено количество действително кисело мляко, за да бъде етикетирано замразено кисело мляко. Но ако е обработено с топлина-и предполагам, че повечето търговски замразени кисело мляко е-няма да получите благоприятни бактерии в готовия продукт.

страници

12next ›Последно»

за автора

Monica reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензионен диетолог, автор и създателят на един от най -високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Открийте потенциалните рискове за здравето на по-големи мускули и какъв мускул наистина трябва да се опитвате да изградите.

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 19 октомври 2015 г. 4-минутен Readepisode #257 Play Pause Слушайте защо по -големите мускули не са по -добри, в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

какъв мускул е най -здравословният?

Така че, сега, когато знаем, че има два различни вида мускули, вие ви Може ли да се изгради в зависимост от това как тренирате, въпросът е кой е най -здравословният? Едно проучване разгледа това, поставяйки група от възрастни мъже на 12-седмично тренировъчно тренировки, в която половината от мъжете са правили силовите си тренировки, докато са на добавки срещу окислители (1000 mg на ден витамин С и 235 mg на ден витамин Е) и другата половина на никакви антиоксиданти.

Не е изненадващо, че и двете групи придобиха мускулна маса, но плацебо група Около 3,9% мускулна маса в групата на плацебо, в сравнение само с 1,4% в антиоксидантната група. Мускулната дебелина се увеличава средно с 16,2% в групата на плацебо и 10,9% в антиоксидантната група.

Така че, както съм обсъждал преди в други епизоди, изглежда, че има някакъв потенциал за висока доза Антиоксиданти за тъпи печалби в размера на мускулите, с предупреждението, че това наистина се случва само ако тренирате на такова минималистично ниво, че всъщност не се нуждаете от антиоксиданти. С други думи, тренировката за възрастни хора ще има далеч по -ниски нужди за допълнителна помощ от антиоксидантни добавки в сравнение с твърдо зареждане на триатлета на Ironman).

Наличието на малки мускули, които са способни на големи количества производство на сила, може да са най -здравословните мускули.

Но същото това проучване също разгледа нещо друго: сила. По -конкретно, те разгледаха 1 максимално тегло на повторение (1RM) върху удължаване на краката и натискане на крака. Интересното е, че групата, която приема антиоксидантите, увеличи 1RM с повече от групата на плацебо, с усилване на силата от 18,7% в сравнение с 15,8% на групата на плацебо. С други думи, групата, която приема антиоксиданти, не е придобила толкова мускулна маса, но те придобиха повече мускулна сила. И в крайна сметка по -малкият мускул, който може да упражнява повече сила, но изисква по -малко метаболитна енергия, за да се поддържа, е по -лесен за носене и хладно и изисква по -малко кислород и хранителни вещества всъщност може да бъде по -здравословен мускул, особено в сравнение с голям, по -малко функционален мускул, който генерира по -малка сила, въпреки всички негови обемни влакна.

Така че, когато става въпрос за мускули, по -големият може да не е по -добър. Вместо това, наличието на малки мускули, които са способни на големи количества производство на сила, може да са най -здравословните мускули. Ако трябваше да избера кой ще живее по -дълго и ще се почувства по -здрав – малкият силен спортист с жилавата физика срещу модела на покритието на списанието с изпъкналите, венозни мускули, парите ми ще бъдат на първия. Поради тази причина, ако имате ограничено време за трениране на сила или искате да дадете приоритет на избора си за силова тренировка, трябва да повдигнете умерени до тежки тежести много бързо с нисък брой набори и повторения срещу повдигане на ниски до умерени Тежести за завършване на изтощение за много повторения.

Накрая, за още по-атентирани научни подробности за това, защо малките, силните мускули вероятно са по-здрави от големите обемни мускули и за повече от антиоксидантните аргументи, бих бих бил Препоръчайте ви да прочетете тази статия на уебсайта на PerfeCthealthDiet.

Ако имате повече въпроси или коментари относно потенциалните рискове за здравето на по -големи мускули и какъв мускул наистина трябва да се опитвате да изградите, след което се насочете към Facebook .com/getfitguy и се присъединете към разговора там! Бих искал да чуя какво трябва да кажете. прочетете тук

изображение с любезното съдействие на Shutterstock.

страници

«Първо‹ Предишно12 Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Вижте тези съвети за изцяло естествено подпомагане и облекчение на храносмилането.

от Брус и Жан Любин Кой знаеше? 4 октомври 2018 г. 3-минутна прочетена

Пропуснете бледо розовото бутилка. Доказано е, че тези лекуващи всички облекчават симптомите на стомаха естествено.

Уредете queasies

1. Направете се с мента

ментата съдържа ментол, което е храносмилателно средство. Опитайте чай от мента, за да облекчите гадене и повръщане. Лесно е да направите своя собствена чиста чаша (без захар или други изкуствени аромати!), Като натрупате 1 супена лъжица листа от мента в 1 чаша гореща вода и след това напрежение. 2. Повторете го с разтриване, леко разтриването на точка върху китката ви е доказано, че работи, както и някои лекарства, предназначени да се борят с гадене! За да намерите мястото, обърнете ръката си, така че дланта ви да е обърната нагоре. Измерете три ширини на пръстите надолу от китката си. Мястото е между двете сухожилия. Прилагайте нежно налягане надолу, докато масажирате за 5 секунди.

Купете сега

Като сътрудник на Amazon и филиал на Bookshop.org, QDT печели от квалифицирани покупки.

3. Може ли гаденето, което може да успеете да утаите разстроен стомах със сок от круша с консерви. Честно казано, няма научна причина, която да е разкрита защо този трик работи, но тонове хора се кълнат в него! Някои лекари подозират, че е подобно на лекарството за старо време на сироп Cola. 4. Спрете маслините да почувствате ямите поради болест на движението? Донесете малко маслини следващия път! Болестта на движението ви кара да правите излишна слюнка, която може да ви даде гадно усещане. Но маслините съдържат танини, които изсушават устата ви. Мъчките няколко, когато за първи път започнете да усещате, че queasies може да уреди гаденето. Смученето на лимон може да доведе до същия ефект. 5. Нощните движения, ако сте склонни към болест при движение, опитайте се да пътувате колкото можете през нощта. Ще бъде по -малко вероятно да се почувствате болни, когато не можете да видите движението толкова добре, колкото бихте направили през деня.

Облекчаване на газ

6. Изпратете газ, като Caraway завършва яденето си с чаша чай, за да тръгнете от всякакви мърморене след вечеря. Просто отпийте 1 чаша топла вода, пронизана с 1 чаена лъжичка семена от килограми. Caraway може да подобри храносмилането и да облекчи чревните спазми. За облекчаване на газа в движение носете семена от копър, покрит със захар.

Contents

Related Tags:
Social Share: